Властодржци- зар Полицијом на Светиње!?- Одборник Брадић

Вести са Грачаничке страже: Субота, 25.7.2015.г… Неизвесно мирно и данас. Грачаничку стражу посетио и опомињућу бахатим властима изјаву нашем ИстиноЉубљу дао одборник Љубомир Брадић

Одборник Победе Љубомир Брадић о могућим скорим полицијско-политичким нападима на манастир Грачаницу од стране локалне СПС коалиције(огранак у Ваљеву) и дела СНС…

DSC00642

…ради рушења немањићког манастира Грачанице и потапања у погубној још и по безбедност и по здравље народа- брани Ровни повише Ваљева коју насилно и незаконито спремају ставити у фунцију наредних дана и недеља:

Резултат слика за Ljubomir Bradic Pobeda Valjevo

Ко вам даје „право“ да користите Полицију за „убијање“ Православља у Србији !?!

„Сву љубав коју сам поклонио према Манастиру Грачаница и народу Града Ваљева је  чиста љубав према Православљу и здрављу народа и Бог ми је сведок да у тој мојој искреној борби као човека, грађанина, Православца и народног одборника нема никаквих других жеља а ни користи.

Морам прво као народни одборник Скупштине Града Ваљева испред  Удружења Победа Ваљево да обавестим све… а на околности неких најава да ће се наводно Полиција поново злоупотребити за коначно рушење свете Грачанице и то: према закону о локалној самоуправи,  Статуту Града Ваљева и пословника о раду Скупштине Града Ваљева- стоји да је 51 одборник изабран на најдемократскији начин вољом народа је законодавац сваком директору установе, предузећа и постављеним лицима у локалној самоуправи…

Ја сам само један од одборника који бране своју Православну Веру и опасност која се надвила над грађанима Града Ваљева а то је Брана Ровни- што је струка и наука поткрепила својим многим научним студијама.

Уколико се Полиција појави у Порти Манастира Грачаница са некаквим налогом да асистира у рушењу Светог Манастира Грачаница ја сам се спремио у складу са законом да се легитимишем као Одборник уз показивање службене легитимације и упозорим их да се врате назад, јер сам ја као одборник и члан Скупштине Града Ваљева послодавац директору ЈП Бране Ровни Миодрагу Марковићу и он мора поштовати наредбу Скупштине града у складу са законом и Скупштинском одлуком.

Полиција  ће добити упозорење да не могу предузимати никакве активности супротне одлукама скупштине града и  а  уколико поступе супротно биће им пописане службене значке уз присуство сведока направиће се службена забелешка о дешавањима и хитно ћемо од тужиоца тражити да поступи по закону и у процедури похапси припаднике МУПа који крше закон. То је први корак да се Ваљевској полицији да до знања да они морају спроводити закон Републике Србије, а не да спроводе политичке наредбе“? Одговорно тврдим да их ја нећу физички спречавати у њиховом евентуалном насилном поступању, али уколико се буду оглушили о обавештење да не могу деловати на имовини Града Ваљева и у предузећу којим руководи Скупштина Града Ваљева и 51 одборник, свако у командном ланцу и непосредни извршиоци сносиће санкције. Мора се поштовати коначна одлука Скупштине града Ваљева као и садашња одлука а то је да се прекину  сви радови на Брани Ровни, да се укључи струја Манастиру Грачаница до заседања Скупштине са једном тачком дневнога реда а то је реч научника са Рударског Геолошког факултета, Грађевинског факултета и Енерго пројекта потписан у 7 заједничких тачака о којој треба да расправља Скупштина Града Ваљева у августу месецу.

Нека сви знају, наравно и Полиција  Ваљева и њени челници, да ће уколико поступе супротно закону одговарати кад тад, а казне за злоупотребу овлашћења су велике. Сви ће бити процесуирани, а  Бог ће рећи своје.

На Скупштини Града Ваљева сам говорио и молио одборнике владајуће Социјалистичке партије Србије- огранак у Ваљеву и дела Српске Напредне странке да не ради против свог народа на овакав начин и да је такав однос смртни грех и да се не вреди  после крстити и молити Богу јер ће можда многима већ бити касно…..

 Нису криви садашњи одборници владајуће коалиције што се над Градом Ваљевом надвила велика опасност  у сваком погледу у облику Бране Ровни која у 21.веку никоме не треба у оваквом виду, јер је прошло више од 30 година од када је пројектована и од када су започети радови она може само да служи у друге, кориговане сходно садашњим реалним параметрима, сврхе са много мањим безопасним пуњењем баруштине.

Нико себи не сме да да толико право да буде већи од народа и Бога па ни владајућа коалиција Социјалистичке партије Србије огранак у Ваљеву и дела Српске Напредне Странке,  да народ Града Ваљева стрепи од пуцања Бране Ровни и да пије барску воду измешану са хемикалијама са њима и посмртним остацима бројних гробова наших предака- и о томе се посебно мора народ обавестити.

Веома битно питање је  оклности ударног таласа који достиже висину можда и до 4 спрата у Ваљеву а према пројекту  што говоре стидљиво побијене шипке за сада само на пар места црвено беле боје а које су до сада требале да се поставе по целом ободу Града Ваљева докле досеже поплавни талас из разноразних  могућих разлога пуцања Бране Ровни, сазнање да се меша најбоља изворска вода у Србији коју пију грађани Ваљева са устајалом баруштином у којој ће пливати модрозелене отровне алге и на крају кључно питање- ко има право да „убија“ Православље у Србији?

Народ у Ваљеву негодује, неће овакву Брану Ровни и поставља се логично питање зашто Град Ваљево не организује референдум пошто већ постоје десетине хиљада потписа, очигледно је да не сме то да спроведе  коалиција Социјалистичке партије Србије огранак у Ваљеву са малим странкицама које су сада на цензусу 1 посто и дела Српске Напредне странке предвођеног Михаилом Јокићем да пружи народу шансу да каже своје мишљење у вези погубне инвестиције Бране Ровни, а о чему се изјаснио и врх српске науке.

Због овако бахатог понашања и спровођења власти коалиције у Ваљеву следи им казна народа на првим локалним изборима где ће катастрофално изгубити изборе, а једна од највећих од стотину великих мрља за време осионе власти је промашена инвестиција 21 века је Брана Ровни.

Поручујем народу Града Ваљева да се супротстави на демократски начин и одазову се позиву на све Православне скупове за одбрану од оваквог решења Бране Ровни од стране коалиције СПС- огранак и СНС-део предвођен Михаилом Јокићем од којих је први наредни већ у уторак 28. јула у 17:00 часова на Ваљевском тргу овој погрешној, превазиђеној и у овом форсираном виду- непотребној и погубно штетној инвестицији у 21 веку.

Ово је моја изјава дата монаху Антонију и ИстиноЉубљу, а на све ово ме обавезује моја Православна Вера и љубав према Богу и роду!“

DSC00675

Изјаву нашем ИстиноЉубљу дана 25.јула 2015.г. у страдалном манастиру Грачаница дао одборник Победе у скупштини Ваљева и секретар Савеза бораца ветерана Србије из ратова 90-их, г.Љубомир Брадић

DSC0063611014831_680577715406025_2206000996410944557_n

П.С. Наше Истинољубље исказује велику захвалност Србину на делу (а не само на речима)- брату Љубомиру Брадићу који се безрезервно ставио у службу Светог Архангела Михаила у одбрани Светиње Грачанице од потапања и свих обилних изворишта Ваљева од уништења погубним насилним наметањем небезбедног максималног капацитета пуњења бране Ровни најављеног за наредне недеље макс. до септембра. Зна се још из Светог писма који велики губитник и мрзитељ рода људског води битку са Архангелом Божијим Михаилом- Сатана и његови демони! Зато молимо све разумне људе да себи не бирају вечну пропаст ради овоземне мале себичне личне користи, што се пре главешине уразуме и свему народу ће бити боље. А до тада сав народ треба да следи људе попут одборника Брадића (који се, иначе, обавезао на даноноћну прпиравност у стражарењу код Грачанице), у смислу такмичења ко ће више учинити за Светињу Грачаницу- како би Бог имао коме помоћи, како би Бог за кога имао сачувати Светињу коју нам је дао ради вечног спасења душа а не да буде потрошни материјал наших овоземних ауто-деструктивних маштарија.

ИстиноЉубље наше увелико ради на изради фото-досијеа криминалних радњи на брани Ровни свих актера на по се, и из сфере политике, и из сфере „извођача радова“, и наравно- нарочито из сфере Полиције која је била дужна да слуша прво Божији Закон и гледа опште-народну корист а не само да се утркује у слепом кидисању ради остварења личних интереса државних моћника. Тако да када дође Православна слобода у Србију- сви усликани у покушајима рушења Грачанице неће проћи не постиђени пред народом Божијим (ако се сада тога не стиде због лажног ослонца у политичким моћницима) ако ли их сада већ није интересовало духовно наслеђе Светих Предака наших, Светиње њихове и кости њихове…

ИстиноЉубље свима Вама!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: